.

    Sportmassage kent technieken als optrekkende, knijpende en rollende bewegingen die deze krachtige zeer effectieve lichaamsmassage typeren. Spieren worden stevig onderhanden genomen door de masseur. De doorbloeding van het spierweefsel verbeterd en afvalstoffen worden afgevoerd.

    Te intensief en teveel bewegen kan spierpijn en blessures veroorzaken. Bij onvoldoende herstel kan er dan overbelasting ontstaan waardoor u tijdelijk of voor langere tijd niet meer verder kunt. Soms kunt u zelfs niet meer aan het werk: de spieren, pezen en gewrichten hebben teveel te lijden. Dat uit zich onder andere in vermoeidheid, stijfheid en pijn. Maar ook bij een eenvoudige spierpijn (een minimale beschadiging van de spiervezels) kan bij onvoldoende herstel een blessure ontstaan.

    De door Consensio aangeboden sportmassage heeft een conditieherstellend doel: het bewegingsapparaat (combinatie van beenderen, verbindingen en spieren) zal hierdoor optimaal zijn. De juiste manier om na inspanning het herstel te bevorderen en blessures te voorkomen.

    CONSENSIO SPORTMASSAGE AFSPRAAK MAKEN 1

    © 2021 CONSENSIO SPORT- EN ONTSPANNINGSMASSAGE | CASTRICUM